Vanuit uw land kunnen geen nieuwe bestellingen worden geplaatst. United States

Keukentegels

De achterwand, " de Backsplash" van de keuken wordt vaak voorzien van kleinere wandtegels, ingetogen, of juist heel kleurrijk. Een goed gekozen wandtegel in de keuken zal de totale impact van de keuken aangenaam verhogen. Gekozen kan worden uit statige klassieke tegels, Spaanse Witjes, langwerpige, vierkante of zelfs hexagonale tegels. Uiteraard...

De achterwand, " de Backsplash" van de keuken wordt vaak voorzien van kleinere wandtegels, ingetogen, of juist heel kleurrijk. Een goed gekozen wandtegel in de keuken zal de totale impact van de keuken aangenaam verhogen. Gekozen kan worden uit statige klassieke tegels, Spaanse Witjes, langwerpige, vierkante of zelfs hexagonale tegels. Uiteraard worden metro tegels regelmatig toegepast, alhoewel de standaard glans wit en zwart plaatsgemaakt hebben voor kleurrijke metro's.    

Meer

Keukentegels Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

  • getrommeld 10x10cm

    De kleine getrommelde ( texturado) wandtegels hebben een rustikale uitstraling. Zijn hierdoor uitermate geschikt om toegepast te worden in landelijke keukens. De oppervlakte structuur zorgt voor levendigheid in de keuken , of op welke andere plaats deze kleine tegels worden toegepast. De grote kleur variatie, 32 verschillende kleuren, geeft voldoende mogelijkheden om de juiste kleur te vinden in de in te vullen ruimte. De tegels zijn vierkant en kunnen makkelijk geplaatst worden.   

  • 10x10 ( Liso)
  • Caprice

    Caprice, een creatieve tegelserie in het formaat 15x15 heeft 10 soft-tone kleuren. Het subtiele ronde facet geeft een mooie diepte aan de tegels. De kleine honingraat op de wandtegels zorgt voor een mooie lichtbreking.

    De decorserie "Fashion" sluit naadloos aan bij de unitegels.