Vanuit uw land kunnen geen nieuwe bestellingen worden geplaatst. United States

Cementtegels

Deze bijzondere Marokkaanse 20x20cm cementtegels worden geproduceerd op ambachtelijke wijze volgens een eeuwenoude Moorse techniek. Anders dan keramische tegels zijn ze niet gebakken maar geperst en hebben in plaats van  een glazuurlaag een 5mm massieve toplaag van marmerpoeder. De Marokkaanse cementtegels hebben een schitterende en unieke kleu...

Deze bijzondere Marokkaanse 20x20cm cementtegels worden geproduceerd op ambachtelijke wijze volgens een eeuwenoude Moorse techniek. Anders dan keramische tegels zijn ze niet gebakken maar geperst en hebben in plaats van  een glazuurlaag een 5mm massieve toplaag van marmerpoeder. De Marokkaanse cementtegels hebben een schitterende en unieke kleurrijke uitstraling. Er zijn meer dan 72 kleuren en meer dan 100 patroontegels beschikbaar. Het niet geglazuurde oppervlak zorgt voor een strakke vloer, en in tegenstelling tot keramische geglazuurde tegels, zonder reflecties. De matheid van deze cementtegel zorgt ook dat de verschillende kleuren heel goed naast elkaar kunnen en zo een levendige vloer opleveren. De zachte kleuren op basis van marmerpoeder en de grote hoeveelheid patronen leveren oneindig veel mogelijkheden om een unieke vloer te maken. Zowel een klassieke vloer als een eigentijdse uitstraling zijn met onze tegels te realiseren.

Meer

Cementtegels  Er zijn 7 producten

Subcategorieën

 • Basis kleuren

  De kleuren waarin de cementtegels geleverd kunnen worden vormen de ruggengraat voor de mooie ambachtelijke product. De 72 basiskleuren en 16 unieke leveranciers kleuren zijn verantwoordelijk voor het karakter en uitstraling van de vele mogelijke decor cementtegels en egale kleurtegels. De basis van een uni cementtegel is de cementen body met daarop een ongeveer 5mm laag van marmerpoeder in de gewenste kleur.

 • decor / patroontegels

  Decor cementtegels ofwel patroontegels zijn er in meer dan honderd verschillende modellen. De vaak Portugese en Marokkaanse ontwerpen worden ambachtelijk gemaakt in de fabriek in Marokko. De cementtegel heeft een body van Cement en een onverslijtbare toplaag van marmerpoeder. In deze CATALOGUS zijn veel ontwerpen te vinden. Ook is het mogelijk om middels het ontwerpprogramma van onze fabrikant zelf de kleuren te kiezen in de verschillende patroontegels.   

 • Eigen ontwerp

  Er zijn legio verschillende decors mogelijk bij cementtegels / patroontegels, in principe kan elk eigen ontwerp omgezet worden naar een decor. In de SIMULATOR (KLIK) van onze leverancier kunt u in de bestaande ontwerpen een geheel eigen kleur combinatie maken, met een keuze uit meer dan 72 verschillende kleuren. De uiteindelijke kleurcombinatie laten wij dan maken in de fabriek. Een vloer waarvan de eigenaar zelf de samensteller is van de gebruikte kleuren, dat is een waarachtig en trots sieraad in elk huis. Mocht u tijdens het ontwerpen op vragen stuiten kunt u altijd contact opnemen, wij helpen u graag verder.  NB Helaas is de simulator op dit moment nog niet geschikt voor mobiele apparaten.   

 • Catalogus

  Deze catalogus is uitgebracht door onze leverancier "AlaCarte Collection",  groothandel/fabrikant van klein formaat wand- en vloertegels. Hier vindt u een ruim overzicht van de mogelijkheden van de cementtegels "Klik"op catalogus om deze te openen.  

 • Onderhoud

  Om veel plezier te hebben van uw cementtegel vloer is het van groot belang dat deze na het plaatsen en voegen goed beschermd wordt. Het goed schoonmaken , impregneren en indien gewenst toevoegen van een kleurversterker zijn de gebruikelijke ingrediënten om uw vloer optimaal te beschermen. Metro-tegel levert de middelen die nodig zijn om dit te bereiken.  Uw vloer kan dan , met uiteraard gebruikelijk dagelijks onderhoud, een leven lang mee.   

Toont 1 - 7 van de 7 items
Toont 1 - 7 van de 7 items