You cannot place a new order from your country. United States

7,5x30 glans handvorm

Handvorm wandtegel in het formaat 7,5x 30 (dubbel metro/subway formaat), deze lange brick tegel is beschikbaar in veel aantrekkelijke kleuren. de tegels kunnen op verschillende manieren verwerkt worden. gestapeld,verticaal, in metselverband en ook in visgraat. een conbinatie met het formaat 7,5x15 maakt de wand levendig door de mix van de twee v...

Handvorm wandtegel in het formaat 7,5x 30 (dubbel metro/subway formaat), deze lange brick tegel is beschikbaar in veel aantrekkelijke kleuren. de tegels kunnen op verschillende manieren verwerkt worden. gestapeld,verticaal, in metselverband en ook in visgraat. een conbinatie met het formaat 7,5x15 maakt de wand levendig door de mix van de twee verschillende formaten.

More

7,5x30 glans handvorm There are 10 products.

Subcategories

  • Spaanse witjes

    In Friesland worden al sinds de middeleeuwen kleine wandtegels gemaakt, de Friese witjes ,formaat van 13x13, Hoewel het productie proces enigszins is aangepast aan de huidige mogelijkheden en er meerdere formaten worden geproduceerd, is de basis van de productie nog onveranderd. Naast deze Friese witjes, ook wel Hollandse witjes genoemd heeft men in Spanje een vergelijkbaar product, de Spaanse witjes. Leverbaar in meerdere formaten en basis van een handgevormde tegel. Echter de Spaanse variant is wat rustikaler in aanzicht en heeft enigszins gewelfde randen, wat karakteristiek is voor deze tegels.

    Metro-tegel levert de Spaanse variant witjes in meer dan 20 kleuren en er zijn veel mix vormen mogelijk.

     

Showing 1 - 10 of 10 items
Showing 1 - 10 of 10 items