You cannot place a new order from your country. United States

Vintage patroontegels

Een uitgebreide collectie Vintage en victorian patroontegels, die merendeels gebaseerd zijn op de Portugese cementtegel modellen. Deze keramische patroon tegels, in het formaat 20x20, zijn slechts 9mm dik en breed toepasbaar. Deze patroontegels hoeven niet geïmpregneerd te worden en zijn zeer vriendelijk in onderhoud. Metro-tegel levert een uitg...

Een uitgebreide collectie Vintage en victorian patroontegels, die merendeels gebaseerd zijn op de Portugese cementtegel modellen. Deze keramische patroon tegels, in het formaat 20x20, zijn slechts 9mm dik en breed toepasbaar. Deze patroontegels hoeven niet geïmpregneerd te worden en zijn zeer vriendelijk in onderhoud. Metro-tegel levert een uitgebreide collectie Vintage patronen,van het Spaanse  Mainzu Ceramics ,die met een klassiek en retro uitstraling een plek verdienen in uw interieur. Bij metro-tegel kunt u makkelijk deze Mainzu  vintage patroontegels online kopen.  

More

Vintage patroontegels There are no products in this category.

Subcategories

 • Vintage Classical...

  Een unieke serie Victorian patroontegels van de spaanse Mainzu Ceramics met een klassiek karakter, gebaseerd op de antieke decors van de jaren her.Met het gebruiksgemak van nu. De keramische toplaag is sterk en kan onderhouden worden met de huidige schoonmaakmiddelen.Impregneren is bij deze patroontegels niet nodig. De patronen werden veelal toepast in de zuidelijke landen , Spanje, Portugal en Marokko.

 • Vintage Portugese...

  Een serie vloertegels gebaseerd op de Portugese patroontegel stijl, een rustige opvallende uitstraling met herkenbare decors. Door de hoeveelheid kleuren te beperken ontstaat een chique uitstraling, die in elke ruimte kan worden toegepast. Deze patroontegels zijn goed te combineren met de bijpassende blanco uni tegel, die een vergelijkbaar karakter heeft met de patroontegels.

 • Decor Antigua...

  Een creatieve mix van 14 klassieke patronen in het formaat 20x20. Ook de kleurstelling van deze patroontegels is klassiek, oud wit, grijs en grijsblauw. De tegels kunnen zowel als vloer- en als wandtegel worden toegepast. In een mix met de unitegels oud wit en oud blauw kan de intensiteit van de decors "geregeld" worden.

 • Concrete Look

  Een vloertegel serie met de beton look uitstraling , betaande uit een 2-tal decors, de Art en Mix, die gecombineerd kunnen worden met een 3-tal uni tegels, Pearl, Gris en Black. De unie tegels kunnen uiteraard ook onderling gecombineerd worden tot attractieve blokpatronen. Deze concrete look tegels kunnen ook goed als wandtegel toegepast worden