You cannot place a new order from your country. United States

Vloer

Bij  Metro-tegel.nl koopt u online klein formaat vloertegels en patroontegels. Wij leveren effen vloertegels, cementtegel look vloertegels, kleurrijke vloertegels, Vintage patroontegels en allemaal geschikt voor gebruik in de meest uiteenlopende ruimtes, keuken, badkamer, hal, gang en bijkeuken. Een aantal decors zijn ook geschikt om toegepast t...

Bij  Metro-tegel.nl koopt u online klein formaat vloertegels en patroontegels. Wij leveren effen vloertegels, cementtegel look vloertegels, kleurrijke vloertegels, Vintage patroontegels en allemaal geschikt voor gebruik in de meest uiteenlopende ruimtes, keuken, badkamer, hal, gang en bijkeuken. Een aantal decors zijn ook geschikt om toegepast te worden in een serre of op de patio. Wist u dat u de vloertegels,patroontegels, motief tegels ook goed kunt gebruiken als wandtegel? Online kopen bij Metro-tegel.nl vergemakkelijkt uw keus.     

More

Vloer There is 1 product.

Subcategories

  • Vintage patroontegels

    Een uitgebreide collectie Vintage en victorian patroontegels, die merendeels gebaseerd zijn op de Portugese cementtegel modellen. Deze keramische patroon tegels, in het formaat 20x20, zijn slechts 9mm dik en breed toepasbaar. Deze patroontegels hoeven niet geïmpregneerd te worden en zijn zeer vriendelijk in onderhoud. Metro-tegel levert een uitgebreide collectie Vintage patronen,van het Spaanse  Mainzu Ceramics ,die met een klassiek en retro uitstraling een plek verdienen in uw interieur. Bij metro-tegel kunt u makkelijk deze Mainzu  vintage patroontegels online kopen.  

  • Cotto stijl

    Een serie keramische vloertegels ,met een uitstraling van terracotta tegels. De tegels zijn look-a-likes van handgevormde plavuizen in het formaat 15x30. Hoewel de tegels zijn ontworpen om te gebruiken als vloertegel, zijn toepassingen als wandtegel ook zeer goed uitvoerbaar. De decor serie van deze Aterra lijn kunnen een attractieve attentie geven aan de vloer. 

  • Keramische patroontegel
Showing 1 - 1 of 1 item
Showing 1 - 1 of 1 item